fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Dumitru Beschiu – ambasadorul Mărginimii Sibiului

Noul consilier județean Dumitru Beschiu este un adevărat ambasador al Mărginimii Sibiului în Capitala României. Prosperul om de afaceri din Jina deține cinci magazine cu produse tradiționale în piețele agroalimentare din București. Marca sa ”Produse de la Sibiu Jina” este deja un brand care aduce beneficii importante tuturor producătorilor locali din Mărginime care sunt furnizori de preparate tradiționale pentru magazinele din piețele bucureștene – brânzeturi, unt, preparate din carne, cârnați, zacuscă, miere, pâine și cozonac.

Dumitru Beschiu are, însă, o întreagă strategie pentru promovarea comunei natale. Atragerea turiștilor bucureșteni în Mărginimea Sibiului și în special în Jina este unul dintre obiectivele sale. Cei care cumpără constant produse locale sunt invitați să viziteze zona, să intre în contact direct cu tradițiile culturale și gastronomice locale și să se bucure de o vacanță reconfortantă într-un autentic sat de munte.

”Recomand Pensiunea Măgura”

În ultimii ani, apetitul pentru turismul rural a crescut foarte mult în România. În satele din Mărginimea Sibiului, pensiunile au devenit afaceri prospere nu doar pentru familiile care le administrează, ci pentru întreaga comunitate. Fenomenul a luat amploare și în Jina.

Pensiunea Măgura, administrată de Gheorghe Arpășan, este cea mai nouă unitate de cazare deschisă la Jina. Pensiunea are 12 camere amenajate cu bun gust, iar restaurantul oferă turiștilor meniuri cu bucate tradiționale, pregătite după rețete locale, cu ingrediente autohtone. De asemenea, Pensiunea Măgura este o gazdă excelentă pentru evenimente și mese festive. ”Le recomand tuturor celor care caută relaxarea într-un cadru natural mirific să poposească la Pensiunea Măgura. Această afacere de familie oferă cele mai bune condiții de cazare, iar preparatele servite în restaurant sunt un deliciu”, spune Dumitru Beschiu.

Dumitru Beschiu – ambasadorul Mărginimii Sibiului

Lobby de politician

Demersurile personale făcute de Dumitru Beschiu pentru promovarea Mărginimii Sibiului la nivel național vor trece la alt nivel. Omul de afaceri din Jina a devenit consilier județean, ales pe listele Partidului Social Democrat, la scrutinul electoral din 9 iunie.

Politicianul Dumitru Beschiu, prim-vicepreşedinte al organizației teritoriale PSD Jina, promite că va fi cea mai puternică voce a Mărginimii în forul legislativ județean. ”Vreau, în primul rând, mai multe investiții în infrastructura din această zonă, care vor contribui la dezvoltarea turistică și economică a Mărginimii Sibiului”, spune Dumitru Beschiu.

Leave a Comment