fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Drumuri și Poduri SA valorifică în cel mai eficient mod bunurile din patrimoniul societății

  • Au fost lansate două licitații pentru vânzarea și închirierea unor imobile teren la Orlat și Cârța
  • Termenele limită pentru depunerea ofertelor: 23, respectiv 27 ianuarie 2023

Drumuri și Poduri SA, companie aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat două licitații publice pentru închirierea, respectiv vânzarea unor imobile teren cu și fără construcții, demers realizat pentru obținerea de venituri suplimentare la bugetul societății.

Prima procedură vizează închirierea pe o perioadă cuprinsă între 5 și 25 de ani a două proprietăți private ale societății Drumuri și Poduri SA Sibiu, situate pe raza comunelor Orlat și Cârța. Scopul propus pentru închirierea acestora urmărește amenajarea unei zone turistice de agrement și relaxare (amenajare piscicolă) sau investiții în facilități de producție și industriale (Cârța).

Detalii despre imobilele teren propuse pentru închiriere, precum și toată documentația aferentă licitației poate fi consultată pe site-ul societății, la adresa: https://www.drumuripodurisibiu.ro/anunturi/2022/mediatizare/AnuntValorificarePrinInchiriereImobileTeren%20DocumentatieAtribuire.pdf, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 27 ianuarie 2023, ora 12, la sediul societății. Licitația publică cu strigare este programată pentru 31 ianuarie, ora 10.

A doua procedură lansată urmărește valorificarea prin vânzare a 11 imobile teren situate în extravilanul comunei Orlat, în marea majoritate fiind vorba despre terenuri agricole, dar și terenuri pretabile pentru amenajare piscicolă.

Toate informațiile referitoare la imobilele teren propuse spre vânzare, împreună cu documentația de licitație se regăsesc pe site-ul societății, la adresa: https://www.drumuripodurisibiu.ro/anunturi/2022/mediatizare/AnuntValorificarePrinVanzareImobileTeren%20DocumentatieAtribuire.pdf. Data limită de depunere a ofertelor este 23 ianuarie 2023, ora 12, la sediul societății, urmând ca licitația publică cu strigare să fie organizată în 26 ianuarie, ora 10.