fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Drumuri și Poduri SA Sibiu execută lucrări în cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene,

În această perioadă Drumuri și Poduri SA Sibiu execută lucrări în cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, finanțat de Consiliul Judetean Sibiu. În săptămâna care a trecut s-au realizat lucrări de săpare șanturi (mecanizat) pe DJ 106 Bârghiș, Agnita, Ighișu Vechi, Alțâna precum și pe DJ 143B (DN – Rusciori).
De asemenea, s-au executat lucrări de montare parapet metalic rutier nou pe DJ 106 Bârghiș și DJ 106 zona Cornățel și s-au montat indicatoare rutiere pe DJ 105G Tălmaciu – Racovița precum și DJ 141B Biertan – Richiș – int DJ 141. Drumarii societății au curățat manual șanțurile și rigolele pe DJ 141 B Richiș – int DJ 141 și acostamentele din zona parapeților metalici pe DJ 141B Richiș – int DJ 141. Totodată, au fost executate lucrări de astupare a gropilor și făgașelor cu material pietros pe DJ 105F Poiana Neamțului.
În această săptămâna, drumarii vor realiza lucrări de defrișare, curățare șanțuri și rigole, plombări cu sort și emulsie, vor continua lucrările de montare a indicatoarelor rutiere și cele de săpare a șanțurilor de pământ (mecanizat).
Etichete:

Recomandam sa citesti si