fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Drogurile și semințele sunt interzise în Baza Sportivă Obor

Consiliul Local Sibiu aprobă, în ședința de astăzi, regulamentul și taxele de utilizare a Bazei Sportive Obor. Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de primarul Astrid Fodor, acestea pot fi revizuite după primul an de activitate.

Tarife de închiriere

Accesul pe terenurile multisport baschet / volei, respectiv handbal / minifotbal, pe cele două terenuri de tenis de câmp și la mesele de tenis este gratuit, dar este necesară rezervarea. Aceasta se face prin intermediul platformei online pusă la dispoziţia utilizatorilor. Rezervările se fac pentru o oră, cu începere la ore fixe şi încheiere la ore fixe, intervalul orar nefiind divizibil. Orice întârziere se scade din timpul efectiv de joc.

Închirierea terenului de fotbal se face contra-cost: pentru meciuri – 2.000 de lei/eveniment, iar pentru antrenamente – 600 de lei/oră. cu cel puţin 5 zile înainte de data desfăşurării evenimentului. Organizatorii evenimentului trebuie să depună cerere de închiriere cu cel puțin 5 zile înainte de data desfășurării competiției.

Orarul de funcţionare este de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cu excepţia zilelor în care sunt organizate alte evenimente.

Interdicții

Regulamentul de utilizare a Bazei Sportive Obor include, la capitolul de interdicții:

  1. a) fumatul, consumul de alcool sau de substanţe interzise;
  2. b) consumul de alimente, gumă de mestecat și seminţe;
  3. c) accesul persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise;
  4. d) accesul pe terenurile de sport cu alimente, animale de companie, biciclete, role, skateboard, lise, scutere, atv-uri, cărucioare, materiale rulante sau alte obiecte care pot duce la degradarea sau murdărirea terenurilor;
  5. e) accesul cu arme albe, arme de foc, arme cu gaz sau cu bile, explozibil, substanţe interzise de lege;
  6. f) comportamentul agresiv, limbajul injurios.
Etichete:

Recomandam sa citesti si