fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Drapelul Național al României, arborat din nou, în Piața Mare

Drapelul Național al României, arborat din nou, în Piața Mare
Piaţa Mare a Sibiului a fost din nou locul în care, pe data de 26 iunie, în mod simbolic, Drapelul Național al României a fost arborat pe catarg, de unde, timp de un an de zile, va veghea asupra cetățenilor și vizitatorilor orașului nostru.

Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a participat sâmbătă, 26 iunie, la ceremonia de arborare a Drapelului Naţional în Piaţa Mare din Sibiu, festivitate organizată de Ziua Drapelului Naţional. Ierarhul a citit rugăciunea dinaintea arborării Drapelului Naţional, iar fanfara militară şi cei prezenţi au intonat imnul de stat al României. La ceremonie au fost prezenţi ofiţeri şi militari ai Garnizoanei Sibiu, autorităţi locale şi oaspeţi. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea detaşamentelor militare aflate în Piaţa Mare pentru a participa la această zi naţională.

Drapelul arborat în Piaţa Mare a fost sfinţit de ierarh şi un sobor de preoţi cu o seară înainte, în Catedrala mitropolitană din Sibiu, aşa cum este tradiţia de ani buni în cetatea transilvăneană.

Etichete:

Recomandam sa citesti si