fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Dr. Paul-Jürgen Porr este noul director medical al Spitalului Polisano

Conducerea Clinicii Polisano anunță numirea, în luna februarie, a doctorului Paul-Jürgen Porr în funcția de director medical al spitalului de pe Strada Constituției din Sibiu.
Dr. Paul-Jürgen Porr, medic primar Medicină Internă și Gastroenterologie, este un vechi colaborator în proiectele privind comunitatea academică și științifică derulate de Spitalul Polisano. “Sunt mândru că fac parte din acest colectiv valoros care a dovedit performanță. Aceste standarde trebuie menținute și mai departe, continuând direcțiile stabilite de dr.Victor Palada și dr.Valeriu Meșteru, unii dintre cei mai vechi și meritoși membri ai echipei Polisano. Îmi propun să aduc în plus o internaționalizare, atât în ceea ce privește pacienții, cât și colectivul medical. Referitor la pacienți, aș vrea să dezvoltăm proiecte de turism medical, unde avem un foarte mare potențial. În  Spitalul Polisano se fac intervenții complexe, la aceleași standarde ca în străinătate, lucru care trebuie făcut cunoscut și care ne poate transforma într-o destinație europeană. În ceea ce privește colectivul medical, cu medici extrem de valoroși, îmi propun să participăm la cât mai multe evenimente științifice naționale și internaționale, pentru că este nevoie de această deschidere și de perfecționare continuă. Ne dorim să devenim spital clinic, iar una din condițiile esențiale este  publicarea unui număr cât mai mare de lucrări în reviste științifice reprezentative, cotate ISI”, a declarat dr. Paul-Jürgen Porr. Noul director medical are un rol cheie în continuarea și îmbunătățirea valorilor și standardelor promovate de Spitalul Polisano, care vizează excelența, atât în relația medic-pacient, cât și în actul medical.”

Dr. Paul-Jürgen Porr a absolvit Institutul de Medicină și Farmacie Cluj, Facultatea de Medicină. A fost medic cercetător la Institutul de Igienă și Sănătate Publică, Clinica Nefrologică şi Clinica III Medicală Cluj-Napoca, iar din 2006 a ocupat funcțiile de conferențiar al Facultății de Medicină Sibiu şi medic-șef al Clinicii Medicale I a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Este doctor în medicină și are peste 80 de lucrări științifice comunicate, aproximativ 190 lucrări publicate, este coautor la 32 cărţi, dintre care 11 publicate în străinătate. A participat la numeroase congrese în țară şi străinătate, inclusiv ca chairman (Franța, Italia, Germania, Japonia, India, Turcia, Elveția, Grecia, Ungaria,   Israel,   Belgia,   Anglia,   Australia). Este președinte-fondator al Societății Române de Cercetare a Magneziului, membru în boardul internațional al Societății de Dezvoltarea Cercetării Magneziului (Paris), membru în Federația Europeană de Medicină Internă EFIM, Societatea Română de Medicină Internă, Societatea Română de Gastroenterologie, Societatea Română de Imunologie, Societatea Română de Ultrasunete în Biologie şi Medicină, Societatea Română de Neurogastroenterologie și altele.

 

 

 

 

Etichete: