fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Două incendii, produse la două vehicule, stinse de pompierii militari sibieni în ultimele ore

În jurul orei 12:50, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Avrig au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Săcădate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor a un tractor în timp ce efectua lucrări agricole. Incendiul a fost stins prompt de către echipajul sosit la fața locului.

A ars tractorul în proporție de aprox. 80% iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată cositoare tractorului.

În jurul orei 13:35, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Miercurea Sibiului au intervenit de urgență pe autostrada A1, km 275 ( zona localității Aciliu) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

La fața locului s-au mobilizat 2 echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată efectul unei defecțiuni la sistemul de alimentare a autovehiculului. Nu s-au înregistrat victime la niciunul dintre incendii.

Etichete:

Recomandam sa citesti si