fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Două echipaje SMURD, chemate la un accident grav în zona localității Mohu

Două echipaje SMURD, chemate la un accident grav în zona localității Mohu
Două echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență pe DN 1, în zona localității Mohu ca urmare a producerii unui accident rutier între un microbuz un tir și un autoturism. La fața locului au intervenit în sprijin și 2 echipaje SAJ.
S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate iar trei (2 femei și 1 bărbat) dintre acestea au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente cu diverse traumatisme. Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu, o persoană de sex feminin, de cca 18 ani, policontuzionată. DN 1, în zona localității Mohu, un autoturism condus spre Vâlcea lovește parapetul median și este proiectat pe sensul opus unde intră în coliziune cu un microbuz transport persoane (8 pasageri și șoferul) condus pe banda 1, și apoi cu un ansamblu TIR, condus pe banda 2. Șoferul și pasagera din turism, precum și o pasageră din microbuz primesc îngrijiri medicale și vor fi transportați la spital.
Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului. Sensul Vâlcea – Sibiu, trafic îngreunat. SAJ Sibiu a trimis două echipaje tip B la un accident rutier produs pe DN 1 în apropiere de Mohu, la un accident rutier  unde sunt  implicate un microbuz și un autoturism. La fața locului sunt prezente și forțe ISU Sibiu. Echipajele SAJ a transportat la UPU Sibiu doua victime : un bărbat de 18 ani cu traumatism membrul superior cu plagă deschisă, o femeie de 48 ani cu traumatism de claviculă și traumatism abdominal.
Etichete:

Recomandam sa citesti si