fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu Sport

Doriți să vizitați Stadionul Municipal? Porțile vor fi deschise sâmbătă și duminică.

Sibienii au șansa de a vizita, gratuit, Stadionul Municipal, în acest week-end. Sâmbătă, 8 iulie, și duminică, între orele 12:00 și 20:00, porțile Stadionului vor fi deschise pentru un tur ghidat, în grupuri organizate, anunță Primăria Sibiu.

Vizitatorii vor fi preluați de voluntari de la intrarea sportivilor (latura dinspre strada Octavian Goga), vor vizita tribuna I, cu vestiare, sălile de recuperare și încălzire, sala de conferințe de presă, spațiile de lucru destinate presei și încăperile destinate comentatorilor TV, spațiile VIP și cele exterioare, cu scaune. De asemenea, vor vedea terenul și pista pentru atletism, precum și sala de atletism din tribuna II.

Doriți să vizitați Stadionul Municipal? Porțile vor fi deschise sâmbătă și duminică. Doriți să vizitați Stadionul Municipal? Porțile vor fi deschise sâmbătă și duminică. Doriți să vizitați Stadionul Municipal? Porțile vor fi deschise sâmbătă și duminică.

Dat fiind faptul că fotbalul se află în pauză competițională, redeschidem Stadionul Municipal Sibiu publicului larg și organizăm Zilele Porților Deschise, în 8 și 9 iulie. Fanii fotbalului l-au văzut la meciuri, dar publicul larg poate dorește să cunoască acest nou obiectiv al orașului, cea mai mare investiție publică din ultimii ani. Este un proiect reușit și apreciat și ne dorim că sibienii să îl cunoască. Pe lângă fotbal, Stadionul este tot mai căutat și pentru evenimente de tip conferință, având toate dotările necesare”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si