fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Doi șoferi sibieni, prinși beți la volan

Septuagenar medieșean, prins beat la volan

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 23:30, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Săliște, a rezultat într-o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt conducător aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiști la data de 26 mai a.c., în jurul orei 07:40, pe strada Livezii din orașul Săliște. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra autoutilitarei pe care a conducea și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si