fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Doi medici militari sibieni, în echipa de conducere a spitalelor carantinate din Deva și Suceava

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu promovează în această perioadă eroii din linia întâi, fie că vorbim de medici, asistenți, infirmiere, brancardieri. Despre poveștile lor am scris și vom mai scrie și noi câteva materiale.

Astăzi, pe pagina de Facebook a instituției militare, a fost postat un mesaj despre locotenentul colonel Ciopei Ioan-Cătălin, respectiv despre maiorul Mărcuș Valentin-Octavian, cei care au intrat în „focul puștii” pe terenul minat cu COVID-19. Eforturile, curajul și munca lor au fost răsplătite cu o diplomă de excelență acordată de Direcția medicală, pentru calitățile deosebite dovedite în implementarea unui management performant.

Locotenentul colonel Ciopei Ioan-Cătălin și maiorul Mărcuș Valentin-Octavian, doi veterani ai teatrelor de operații, ofițeri cu o bogată experiență, sunt cei care au preluat managementul medical și operațional ale celor două spitale intrate în carantină din Deva, respectiv Suceava.

Locotenent colonelul Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, cu experiență în teatrul de operații în Afganistan, a asigurat coordonarea serviciului administrativ din cadrul pitalului Județean de Urgență Deva.

Maiorul Mărcuș Valentin-Octavian s-a aflat timp de câteva luni departe de familie, luptând pentru a salva viața celor infectați cu COVID-19 tratați în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan Cel Nou” Suceava.

Comandantul spitalului, domnul colonel medic dr. Doru-Florian-Cornel Moga, a înmânat azi domnului locotenent colonel Ciopei Ioan-Cătălin o diplomă de excelență acordată de Direcția medicală, pentru calitățile deosebite dovedite în implementarea unui management performant la nivelul Spitalului Județean de Urgență Deva și domnului maior Mărcuș Valentin-Octavian, un certificat de apreciere acordat de Direcția medicală, pentru profesionalismul și loialitatea de care a dat dovadă în activitatea desfășurată în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan Cel Nou” Suceava, în vederea limitării efectelor pandemiei cu virusul SARS-CoV2.
Felicitări și mult succes în continuare! (transmit reprezentanții Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si