fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Doi beneficiari și 2 angajați ai Unității de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita, diagnosticați SARS-CoV-2

Prefectura Sibiu a anunțat în urmă cu puțin alte 10 focare, descoperite în județul Sibiu, unul dintre acestea fiind în Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita. Este vorba despre 2 beneficiari pozitivi, ambii spitalizați și despre 2 angajați pozitivi ambii izolați. Capacitatea centrului este de 50 de locuri.

Scopul serviciului social “Centrul de îngrijire şi asistenţă Agnita” este de a asigura, persoanelor adulte cu dizabilități aflate în situație de dificultate socială, care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, servicii de găzduire, asistenţă medicală, îngrijire, recuperare, reabilitare, consiliere psihologică, terapie ocupaţională, socializare, petrecere a timpului liber, asistenţă paleativă, în vederea aplicării politicilor şi strategiilor de asistenţă specială a persoanelor cu dizabilităţi, pentru creşterea şanselor recuperării şi/sau integrării acestora în familie ori în comunitate şi de a acorda sprijin şi asistenţă pentru prevenirea situaţiilor ce pun în pericol securitatea acestora.

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în “Centrul de îngrijire şi asistenţă Agnita” sunt persoane adulte cu dizabilităţi care sunt dependente de servicii sociale de bază şi necesită servicii specializate de recuperare, au domiciliul/reşedinţa pe raza administrativ-teritorială a judeţului Sibiu sau îndeplinesc cumulativ alte condiţii determinate de starea socială, medicală şi familială şi îndeplinesc criteriile de admitere specificate în cuprinsul alin (2), la lit. (i) şi (j) – criterii sociale si medical.

Etichete:

Recomandam sa citesti si