fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Direcția Fiscală își prelungește programul

Direcția Fiscală Locală prelungește programul la ghișee pentru înregistrarea autovehiculelor, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Astfel, sediul de pe strada Turismului va fi singurul punct unde este disponibil acest serviciu. Decizia a fost luată în contextul numărului mare de contribuabili care doresc să înregistreze autovehicule și pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee.

Noul program pentru înregistrarea autovehiculelor este de luni până vineri, între orele 8 – 15:15 și vineri, între orele 8 – 12:00.

De asemenea, în sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare nu se vor mai încasa taxe și impozite timp de o lună. Direcția Fiscală locală s-a mutat din 11 martie pe strada Turismului, dar în sediul central al Primăriei Sibiu din Piața Mare au rămas deschise două ghișee la care se încasau în continuare taxe și impozite. În contextul pregătirii acestei clădiri pentru găzduirea Summitului, și aceste două ghișee vor fi mutate din acest sediu începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor reveni în clădire după data de 9 mai.

Plata în numerar a impozitelor se poate face la ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, la cele din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei și la ghișeele oficiilor poștale din oraș. La acestea se adaugă plata electronică pe platforma e-administrație sau prin instrumentul Xpress de pe www.sibiu.ro, prin robotul de la băncile BRD și BCR sau prin virament bancar.

Etichete:

Recomandam sa citesti si