fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Sănătate

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat recent 2 focare de infecție cu SARS CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat recent 2 focare de infecție cu SARS CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat marți, 6 octombrie, 2 focare de infecție cu SARS CoV-2. Primul dintre acestea este îm cadrul unei societăți producătoare de confecții evoluează un focar cu 6 cazuri pozitive. În acest caz s-a demarat o ancheta epidemiologică în cadrul căreia au fost identificați 7 contacți de familie și 12 contacți de serviciu. Pentru cei 19 contacți, s-a dispus măsura carantinei la domiciliu. Pentru cele 6 persoane confirmate pozitiv s-a dispus evaluarea clinică în spital. De asemenea în data de 02.10.2020 și în data de 06.10.2020 s-a efectuat dezinfecția în cadrul societății. Până în data de 12.10.2020 s-a decis întreruperea activității în cadrul societății.

În cadrul UAMS Săliște evoluează un focar cu 32 de cazuri pozitive, dintre care 31 sunt beneficiari și 1 angajat. În acest caz s-a demarat anchetă epidemiologică și s-a dispus evaluarea clinică a tuturor cazurilor, aceasta fiind în curs de efectuare. Au fost identificați un număr de 2 contacți de familie pentru care s-a dispus măsura carantinei la domiciliu.

De asemenea s-a efectuat dezinfecția în cadrul întregii unități și se monitorizează atent starea de sănătate a tuturor angajaților și beneficiarilor.

Etichete: