fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Din seria ilegalități în trafic, identificate de polițiști în ultimele 24 de ore

A condus deși avea acest drept suspendat

Miercuri, 10 martie a.c., în jurul orei 17:00, în localitatea Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105G de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Vâlcea.

Din verificările efectuate a rezultat că dreptul vâlceanului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

De asemenea, tot 10 martie a.c., în jurul orei 19:40, pe DN 1, km. 295, Hula Bradului, polițiștii B.D.N.E. din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au depistat un conducător auto care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu care separă cele două direcții de mers.

După oprirea autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si