fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Din această săptămână au început lucrările de plombare în Sibiu

Echipele au intervenit deja pe Bulevardul Victoriei, pe strada Siretului şi pe Bulevardul Corneliu Coposu.

În următoarele zile se va interveni pe Calea Dumbrăvii, Abatorului, Reconstrucţiei, Bulevardul Vasile Milea, şoseaua Alba Iulia, strada Cibinului şi strada Lungă. Contractul a fost semnat cu SC Comtram SA la o valoare de 304.382,80 lei (fără TVA). Ulterior, pe măsură ce se fac noi constatări în teren, vor fi efectuate plombări în cadrul acestui contract. Pe străzile de pământ care nu au fost incluse în lista de investiţii sau în programul de reparaţii se vor efectua lucrări de nivelare cu ajutorul utilajului cu lamă. Contractul pentru aceste lucrări a fost semnat cu SC Terra Construct SRL, având o valoare de 213.176 lei (fără TVA). Primele străzi incluse în acest program sunt Luceafărului, Diaconovici, Mozaicului, Smighelschi, Ecaterina Teodoriu și Varului, lucrări ce vor începe de luni, 16 martie. Contractul este valabil până la sfârşitul acestui an.

Contractul pentru turnarea stratului de uzură pe străzile Moara de Scoarţă şi Fântânii a fost semnat cu SC Comtram SA, valoarea acestuia fiind de 215.601,75 lei (fără TVA). Pe strada Moara de Scoarţă au fost modernizate în 2014 reţelele de apă şi canalizare, strada fiind adusă la stadiu carosabil prin refacerea structurii rutiere. Lucrarea se va încheia prin turnarea stratului de uzură în baza acestui contract. Pe strada Fântânii antreprenorul contractat va turna uzura după ce societatea de gaz va moderniza reţeaua proprie, lucrare programată să înceapă de luni, 9 martie.

Contractul pentru reparaţiile pe străzile pavate cu piatră cubică a fost atribuit firmei SC Gyps Construct SRL pentru o valoare de 406.850 lei (fără TVA) fiind valabil până la sfârşitul anului. Prima zonă în care se va interveni este cea a pieţelor centrale – Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet, dar pe parcursul anului vor fi realizate şi alte astfel de lucrări, în funcţie de necesitate.

Etichete:

Recomandam sa citesti si