fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Diana Pavelescu: „Sub orice nume, rămânem neschimbați”

Partidul Forta Civica Sibiu va fi parte a noului partid al dreptei unificate din Romania.

Aşa cum s-a stabilit la nivel central, Forţa Civică Sibiu va fuziona cu PDL Sibiu, urmând să aibă, în prima fază, un post de prim-vicepreşedinte al PDL Sibiu, ocupat de liderul Diana Pavelescu. „Rămânem neschimbaţi, continuăm să luptăm pentru principiile pe care le-am promovat şi până acum. Acum o vom putea face cu mai multa forta alaturi de colegii din PDL si de partenerii din PNL. Pasim pe un drum de care Romania are nevoie pentru a echilibra scena politica si a crea o forta care sa se poata opuna PSD. Prin aceasta unificare, PDL-ul primeste un numar mare de membri care nu au mai facut politica, oameni tineri, competenti, interesati sa discute probleme reale si sa gandeasca solutii, nu scheme de scandal pentru atragerea atentiei. Ne-am alaturat unui proiect pe care l-am sustinut inca de la inceput, cel al dreptei unite. Impreuna construim cel mai important proiect politic din Romania postbelica si vom da viitorul presedinte al tarii”, a declarat Diana Pavelescu.
Fostul presedinte al FC Sibiu spune ca apartenenta la un partid mare, puternic, va oferi tinerilor politicieni din Forta Civica posibilitatea de a lupta in continuare pentru apararea intereselor sibienilor in fata abuzurilor PSD.
„In ceva mai mult de un an de actrivitate politica am demonstrat ca, desi am fost un partid mic si cu oameni noi in politica, am reusit sa schimbam lucruri si decizii strambe ale celor aflati la putere. Am aparat interesele sibienilor, iar acestia ne-au rasplatit la alegerile europarlamentare cu votul lor. Intr-un timp scurt si fara a avea resurse umane si materiale nici macar comparabile cu ale celorlalte partide, am reusit sa obtinem increderea si votul a aproape 6% dintre sibieni. Pentru acestia, dar si pentru toti ceilalti, vom continua sa luptam si sa le aparam interesele. Doar ca acum o vom putea face dintr-o pozitie mult mai puternica, din interiorul unui partid mare. Am avut primele discutii cu presedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan si am convenit, in linii mari, directiile in care vom merge. Avem interese comune pentru care vom lupta impreuna sa le ducem la indeplinire”, a adaugat Diana Pavelescu. Aceasta a precizat ca in zilele urmatoare se vor finaliza toate aspectele absorbtiei FC de catre PDL, la nivel local.
In privinta alegerilor prezidentiale, Diana Pavelescu spune ca, in opinia sa, cel mai potrivit candidat al Dreptei la alegerile prezidentiale ramane Mihai Razvan Ungureanu. „Consider ca domnul Ungureanu corespunde cel mai bine profilului de presedinte de care Romania are nevoie. Insa, daca decizia partidului va fi ca alta persoana sa fie candidatul pentru Palatul Cotroceni, atunci il vom sustine pe acesta cu toate puterile. Scopul nostru comun imediat este acela de a-l invinge pe Victor Ponta si PSD-ul”, a incheiat Diana Pavelescu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si