fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Social

DGASPC Sibiu: Donație de măști și viziere pentru CRRN Talmaciu

100 de masti din bumbac reutilizabile si 30 de viziere au fost donate beneficiarilor și personalului într-unul dintre centrele DGASPC Sibiu, astfel încât centrul să fie un loc mai sigur pentru fiecare dintre ei și pentru a stopa răspândirea virusului printre angajați și beneficiari.

Produsele în valoare de 1400 lei donate de părintele Creangă Ciprian prin Asociația Sfântul Nicolae Turnisor i-au fost înmânate directorului general care a mulțumit tuturor celor care au contribuit la acest gest frumos și i-a asigurat că vor ajunge la CRRN Tălmaciu, un centru greu încercat în aceste zile de pandemie.

“În condiții grele strălucesc adevăratele caractere! Un astfel de caracter este părintele Creangă Ciprian, reprezentantul Asociației Sfântul Nicolae Turnișor, care și-a îndreptat gândurile și faptele către cele mai vulnerabile persoane în fața recrudescenței Covid 19 prin care trecem cu toții. Un gând pios și mii de mulțumiri pentru că sunteți alături de noi!”, a declarat director general, Laura Camelia Vîlsan.

Asocația Sfântul Nicoale Turnișor deține Certificat de Acreditare ca furnizor de servicii sociale și are licențiat ca serviciu social Centrul de zi „Centrul de sprijin și asistență pentru copil și familie” care are ca beneficiari un număr de 30 de copii din comunitate.

Etichete: