fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann

 Comunitatea centrelor rezidențiale din structura DGASPC Sibiu, copii și adulți, alături de prieteni vă invită anul acesta la Bazarul de Crăciun!DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann

DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann Chiar și în această perioadă plină de provocări, atmosfera de Crăciun ne este alături, cu duioșie, bucurie și ne aduce aminte că cel mai bine ne este împreună, iar propunerile noastre de cadouri frumoase, cu suflet și sens, cumpărate în tihnă poartă cu ele multă bucurie.

Cumpărând articole realizate manual în atelierele noastre, puteți sprijini adulții și copiii din centre.DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann

DGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann Veți găsi lucruri frumoase, lucrate din lână, lemn, de copiii, adulții și pedagogii noștri, decorațiuni de sezon din materiale naturaleDGASPC Sibiu | BAZAR DE CRĂCIUN ”Speranță prin artă” în Piața Habermann .

Bazarul de Crăciun este cel mai important eveniment al sezonului de iarnă. Prilej de exersare a spiritului comunitar. Bazarul reunește entuziasmul dar și efortul pedagogilor, adulților și copiilor de a pregăti cu migală obiecte făcute de mână în spiritul Crăciunului și de a împărtăși bucuria Sărbătorii Nașterii Pruncului alături de familia centrului, prieteni și de toți cei care înțeleg să se bucure în tihnă și să dăruiască din suflet.

Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale, necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie.

DATA: 21 decembrie 2021 între orele 10-18.

LOCAȚIA: Piața Habermann, str.Radu Stanca , Sibiu, Romania, 550170 (spatiu exterior)

Etichete: