fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Naţional

Deţinuţii din România şi-ar putea face în curând cumpărăturile online

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a anunţat, miercuri, că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a demarat un proiect pilot care vizează realizarea de cumpărături online pentru deţinuţi. Sindicatele vor solicita ulterior ANP să facă o analiză comparativă şi să stabilească care metodă este mai eficientă şi mai puţin solicitantă pentru poliţiştii de penitenciare.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) are în pilotare activitatea “cumpărături on-line pentru deţinuţi”. După pilotare, sindicatele vor solicita ANP să facă o analiză comparativă şi să stabilească care metodă este mai eficientă şi mai puţin solicitantă pentru poliţiştii de penitenciare“, a transmis, miercuri, FSANP.

Sursa citată a precizat că un anunţ privind acest proiect pilot va fi promovat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Directorul general Dan Halchin a transmis organizaţiilor sindicale că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a informat toate penitenciarele în ceea ce priveşte promovarea anunţului pentru acest demers, pe site, cu precizarea tuturor condiţiilor ce necesită a fi îndeplinite de către firmele interesate“, au mai precizat sindicaliştii.

Etichete: