fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Derby-ul județului pentru promovarea în Liga a II-a: Măgura Cisnădie vs Viitorul Șelimbăr

Două echipe sibiene au eliminat două arădene în semifinalele barajului de promovare în liga a II-a. Este vorba despre duelurile purtate de CS Măgura Cisnădie cu Șoimii Lipova, respectiv de Viitorul Șelimbăr cu jucătorii formației CS Crișul Chișineu- Criș. Astfel, elevii antrenorului Ioan Luca și cei ai tehnicianului Florin Maxim se vor înfrunta pentru promovarea în Liga a II-a.

Partidele dintre șelimbăreni și cisnădieni din finala barajului de promovare în liga a II-a sunt programate sâmbătă, 22.05.2021, ora 18:00- CS Măgura Cisnădie- Viitorul Șelimbăr și sâmbătă, 29.05.2021, ora 17:30- Viitorul Șelimbăr- CS Măgura Cisnădie.

Formația din Cisnădie a reușit o calificare istorică la ultimul meci de baraj pentru accederea în liga II-a, această demonstrând că se poate face performanță, dacă echipa dă dovadă de seriozitate, muncă și devotament. Cu toate că, meciul disputat în deplasare cu Șoimii Lipova a fost unul foarte solicitant și dificil, cisnădienii au demonstrat că își merită locul la barajul eșalonului al doilea al fotbalului românesc. Scorul final a fost 1-1, eroul care a contribuit la calificare fiind, Condrea (min. 66), însă a fost ajutat și de camarazii săi, Bărculeț și Cornea (după un corner pe dreapta executat de Bărculeț, mingea a ajuns la Cornea, apoi la Condrea care a învins portarul adversar și a marcat)

Formații oficiale:

CS Măgura Cisnădie: Băilă, Stanciu, Macrea, Condrea, Cornea- Bratima, Al. Luca, Ban, Stoia- Bărculeț, Obananaya. Rezerve: Baumann- Nițu, Belașcu, Stelea, Gligor, Rotar, Tomuța, Bolta și Coșovanu.

Șoimii Lipova: Iliescu- Nagy, Polgar, A. Popa, Stoin- Filimon, Salhi, D. Pop, Gherasim- Paulevici, Trabalka. Rezerve: Buta- Bercu, Simedru, Ciubăncan, Ardeleanu, Trip, Vlad, Hațegan, Gavrilă.

„Băieții noștri au demostrat că numele sau bugetul adversarului nu contează atunci când muncești și pregătești meciul cu maximă seriozitate. Avem în fata o generație care apare rar și care atunci când apare nu trece neobservată. Majoritatea din Sibiu și Cisnadie, aceștia luptă pentru oraș, pentru istorie, pentru viitorul lor. Felicitări băieți, ne faceți mândri sa fim martori la performatele voastre! Îi felicităm și pe vecinii noștri de la Viitorul Șelimbăr și fie ca cel mai bun să câștige și să ne reprezinte cu succes! Ne dorim, ca indiferent de rezultatul barajului, să mergem pe același trend, jucători tineri din zona Sibiului. Munca echipei și a antrenorilor Luca Ioan, Marian Mărgărit și George Păun, alături de profesionalismul de care au dat dovadă băieții noștri se vede în evoluția și performanța acestora din ultima perioadă. Ne-am bazat pe o echipă formată 95% din jucători din județul Sibiu, unii dintre aceștia sunt foarte tineri.”, au transmis reprezentanții CS Măgura Cisnădie.

De cealaltă parte, elevii lui Florin Maxim au terminat la egalitate în confruntarea cu CS Crișul Chișineu- Criș, scorul final fiind de doi la doi în partida disputată la Avrig.

„O remiză cât o victorie! Băieții noștri au terminat la egalitate meciul retur al barajului de promovare în liga a 2-a împotriva CS Crișul Chișineu- Criș! Felicitări jucătorilor noștri, staffului tehnic, staffului administrativ, partenerilor clubului, Primaria Comunei Selimbar și Consiliului Local Șelimbăr pentru această calificare! Felicitari vecinilor de la CS Măgura Cisnădie pentru calificarea în finala barajului de promovare în liga a 2-a!”, este mesajul clubului de fotbal din Șelimbăr.
În meciul tur Viitorul Șelimbăr s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul Clubului Sportiv Crișul Chișineu-Criș, iar meciul retur s-a terminat la egalitate 2-2. „Viitorul Șelimbăr a remizat 2-2, în meciul retur cu Crișul Chișineu Criș și va juca două partide de baraj pentru a ajunge în Liga 2 cu sportivii de la C.S. Măgura Cisnădie. Golurile sibienilor au fost marcate de George Monea, și Adrian Cârstean, în partida desfășurată astăzi, în Avrig. În meciul tur, desfășurat săptămâna trecută, în județul Arad, șelimbărenii au câștigat cu 2-0, după golurile înscrise de Andrei Roșu și Bogdan Visa. ”Sunt bucuros de această calificare, îi felicit pe băieți. Mai e un pas până la accederea în Liga 2 și sunt convins că vor trata aceste două partide care au mai rămas de jucat cu aceeași seriozitate ca și până acum. Viitorul Șelimbăr a fost cea mai bună echipă din toate seriile din Liga 3 și mi se pare normal să-și ridice puțin nivelul și să joace în compania unor echipe mai bune, în vecinătatea primei ligi naționale de fotbal. E un pas istoric pentru Șelimbăr și poate ridica și mai mult entuziasmul pentru sport și performanță al copiilor și juniorilor din localitatea noastră”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.
Foto: Bulzan Radu
Etichete:

Recomandam sa citesti si