fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Debutează prima etapă de înscriere în creșă

Debutează prima etapă de înscriere în creșă

Mâine, 01.07.2021, debutează PRIMA ETAPĂ DE ÎNSCRIERE în creșă (învățământ antepreșcolar).  Pentru această etapă, la nivelul județului Sibiu, sunt disponibile 391 de locuri.

În perioada 01.07 – 09.07.2021 are loc etapa I de înscriere la creșă (învățământ antepreșcolar), pe locurile rămase libere după perioada de reînscriere.

La nivelul municipiului Sibiu sunt disponibile 391 de locuri astfel:

  • Grădinița cu program prelungit nr. 15 Sibiu – 39 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 22 Sibiu – 80 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 28 Sibiu – 40 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 29 Sibiu – 42 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit ”Elefănțelul Curios” Sibiu – 43 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit ”Căsuța Poveștilor” Sibiu – 42 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit ”Frații Grimm” Sibiu – 60 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 43 Sibiu – 45 locuri;

 

Solicitarea de înscriere se va realiza și prin fax, poștă electronică sau telefonic în intervalul orar afișat de unitatea de învățământ. Vor fi furnizate date privind: solicitantul, copilul, motivul încadrării în criteriile generale sau specifice de departajare.

 

Completarea dosarului cu documentele necesare, precum și cu documente justificative, care să demonstreze criteriile generale şi criteriile specifice de departajare elaborate de către unităţile de învăţământ, precum și validarea cererii tip de înscriere, pentru solicitările făcute telefonic, prin fax sau poștă electronică, se va realiza conform unei programări (zi, interval orar) comunicată de către unitatea de învățământ, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.

 

Validarea cererii-tip de înscriere se face la unitatea de învăţământ, în prezenţa părintelui/ tutorelui/reprezentantului legal şi a cel puţin unui membru din comisia de înscriere.

 

În perioada12-14 iulie 2021 se va analiza/evalua de către Comisia de re/înscriere a copiilor în învățământul antepreşcolar, a cererilor de înscriere, iar afișarea rezultatelor finale va avea loc în 19 iulie 2021.

Etichete:

Recomandam sa citesti si