fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber

De când nu ai mai ieșit la film cu fetele? Miercuri este Ladies Night

”LADIES NIGHT MARRY ME” este una dintre cele mai noi comedii pe care o puteți vedea în curând la Cineplexx Sibiu. Pe 9 februarie este seara fetelor! Ia-ți bilet la avanpremiera filmului Mărită-te cu mine și bucură-te de surprize.

DESCRIERE

Comedie, Romantism, Spectacol și multe SURPRIZE incluse.

Tot ce trebuie pentru reușita unei seri excelente la cinema!

„Ne-am gândit la o seara perfectă la cinema pentru tine și gașca ta! De când nu ai mai ieșit la film cu fetele? Miercuri este Ladies Night #MarryMe, unde poți să te relaxezi și să te bucuri de noul film cu Jennifer Lopez, Owen Wilson și Maluma, în cadrul unui eveniment în care vei avea parte de multe surprize, numai bune pentru o seară cu fetele! Ia bilete pentru toată gașca și hai #lacineplexx!”, transmit reprezentanții Cineplexx Sibiu.

Toți cei care achiziționează bilete la evenimentul tip Ladies Night de la ora 19:00 vor putea participa la tombolă unde au șansa de a câștiga seturi cu produse cosmetice profesionale oferite de BeautyOne si articole sportive oferite de Intersport. Pe lângă asta, doamnele vor putea face poze la panou pentru a putea retrăi momentul cu prietenele la cinema.

Dacă îți plac poveștile de dragoste, e timpul să te îndrăgostești de comedia romantică Marry Me.

Ia-ți bilet și lasă-te răsfățată la spectacolul de avanpremieră dedicat – Ladies Night!

Etichete:

Recomandam sa citesti si