fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

„De 1 iunie e și ziua noastră”, campanie umanitară pentru copiii centrului din Turnu Roșu

Sibienii sunt recunoscuți pentru campaniile și proiectele realizate pentru semeni și comunitate. O astfel de activitate care îi are în „vizior” pe copiii centrului de plasament Turnu Roșu. Zilele acestea, Gheorghe Boldijar, un tânăr care a simțit pe propria piele ce înseamnă să crești într-un orfelinat organizează campania „DE 1 IUNIE E ȘI ZIUA NOASTRĂ”.

Gheorghe Boldijar și-a propus să aducă zâmbetul pe chipul celor 47 de copii din centrul de plasament Turnu Roșu. Vrea ca pe lângă pungile cu dulciuri și jucării, să le poată oferi și o masă de ping-pong, dar pentru a o achiziționa mai are nevoie de 649 lei. Donațiile în bani pot fi făcute în contul BRD: RO39BRDE330SV85723253300 pe numele Boldijar Gheorghe. 

Dragi prieteni, campania “DE 1 IUNIE E ȘI ZIUA NOASTRA” este destinată copiilor din centrul de plasament Turnu Roșu. Mai sunt câteva zile până când noi vom merge la ei să le oferim cadourile însă noi ne-am dorit foarte mult să le ducem copiilor o masa de pim-pong. Dragii nostri in contul pentru aceasta campanie s-au strâns 750 lei însă nu este de ajuns pentru a cumpăra aceasta masa de ping pong. De aceea va rugam din suflet, cei care vor să ajute cu bănuți pentru aceasta masa o puteti face în contul de mai jos. Multumim din suflet tuturor celor care au donat bănuți si dulciuri pentru acești copii! Donații în bani pot fi făcute în contul BRD: RO39BRDE330SV85723253300.
Boldijar Gheorghe.
Noi am reușit să strângem în cont 1100 lei si să pregătim 20 de pachete cu dulciuri pentru 20 din cei 47 de copilași. Masă de ping pong costă 1399 lei. Noi pe lângă masa de ping pong trebuie să mai pregătim încă 27 de pachete cu dulciuri. Pentru mine, copiii orfani sunt deosebiți, sunt îngerii pe pământ. (a spus pentru star sibian, Gheorghe Boldijar)

Printre surprizele pregătite de Gheorghe se afla și un tort, dar și un mic recital la chitară.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si