fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

David Caiado și Goran Karanovic au revenit la A.F.C. Hermannstadt

David Caiado și Goran Karanovic au revenit la A.F.C. Hermannstadt

A.F.C. Hermannstadt a anunțat, printr-un comunicat oficial, revenirea mijlocașului David Caiado (33 de ani) și a atacantului Goran Karanovic (32 de ani) la clubul sibian, după împrumutul la FCSB.

David Caiado și Goran Karanovic jucat doar o partidă pentru FCSB, în meciul cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, însă cei doi fotbaliști nu au rămas la clubul bucureștean. Caiado va reintra în programul normal de antrenament al echipei, în timp ce Karanovic se află în perioada de refacere, după accidentarea suferită în meciul cu Slovan Liberec.

„Mijlocașul ofensiv David Caiado și atacantul Goran Karanovic au revenit OFICIAL la FCH după împrumutul la F.C.S.B. Din păcate, Goran se reface după accidentarea suferită în meciul cu Slovan Liberec în Europa League și va fi indisponibil pentru următorul meci, în timp ce ,,decarul” David Caiado va reintra în programul normal de antrenament al echipei. Putem spune atât: Bărbații adevărați luptă până la capăt!”, transmit reprezentanții Clubului A.F.C. Hermannstadt.
Etichete:

Recomandam sa citesti si