fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Daruri de la pasionații de motociclism pentru vârstnicii de la Căminul din Săliște

Daruri de la pasionații de motociclism pentru vârstnicii de la Căminul din Săliște

An de an, în preajma marilor sărbători creștine, Unitatea de Asistență Medico-Socială Săliște, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, se bucură de mici atenții venite din partea unor persoane care își îndreaptă generozitatea spre beneficiarii din cămin.

Anul acesta, în preajma Sărbătorii Învierii Domnului,  un grup de tineri entuziaști, pasionați ai spiritului liber, care fac parte din Clubul de Motocicliști Red Evils MC Sibiu în colaborare cu Asociația sportiva Black Flash și-au luat motocicletele și au vizitat unitatea noastră, pentru a dărui pachete cu alimente specifice Sărbătorilor Pascale celor  80 de beneficiari care se află în prezent internați.

Aceștia și-au dorit ca prin gestul lor să își manifeste grija și afecțiunea față de persoanele vârstnice care din varii motive nu se află alături de familiile lor de Sfânta Sărbătoare a Paștilor.

Pentru a răsplăti gestul lor și a-i  întâmpina cum se cuvine, cei de la ”Juicy’s Famous” au susținut o donație de 60 de hamburgeri. Tot astăzi unitatea a primit o donatie anonima cu inca 100 de clatite.

Mulțumim președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean că a fost alături de noi la acest frumos eveniment și totodată, le mulțumim în numele bunicilor de aici și a colectivului unității noastre, clubului Red Evils MC Sibiu și tuturor care s-au gândit la acest gest ce a adus zâmbete pe chipurile beneficiarilor noștri”, a precizat Alexandru Chera, directorul UAMS Săliște.

„Noi am dorit să le facem o bucurie cu ocazie sărbătorilor de paști celor de vârsta a treia din UAMS Săliște întrucât considerăm că întotdeauna este loc de îmbunătățiri în acest domeniu social. De asemenea mulțumim pentru susținere lui Mircea Soima,  postului de radio goREBEL pentru susținere și promovare și lui Adi Boica precum și lui Sorin Boica de la Banca de alimente Cluj pentru donatiile făcute.” a mai precizat și Lomnasan Ion, președintele clubului Red Evils MC Sibiu.

 

Etichete: