fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet Politica

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile locale din 9 iunie: JUDEȚUL SIBIU – JUDEȚUL CELOR MAI MUNCITE VICTORII LIBERALE!

„Tot ceea ce s-a clădit politic în comunitățile noastre s-a clădit cu trudă, cu timp și cu respect, cu prețul a ore, zile și ani puse în slujba interesului public.

S-a clădit oferind oamenilor motive să rămână în Sibiu, sau sa vină în Sibiu.

Județul nostru este ACASĂ nu doar pentru cei care s-au născut aici, ci și pentru mulți, foarte mulți, care AU ALES să se mute aici și niciuna dintre aceste situații nu este întâmplătoare.

Sibiul oferă astăzi condiții de muncă excelente dar, mai presus de toate, oferă condiții DE VIATA excelente și asta face diferența!

Da, e important ca oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite. La Sibiu asta se întâmplă demult!

Dar la fel de important este sa aibă condiții de viată care să-i facă fericiți!

Să aibă granița unui act medical de calitate, sa aibă drumuri pe care să se deplaseze în siguranță, să aibă posibilitatea unui mediu cultural divers și la îndemână, să se poată bucura de aer curat și de servicii publice profesioniste, să se poată bucura  tot mai mulți de tot ce are mai bun viața la țară, într-un sat autentic dar smart, în care modernul și tradițiile, trecutul și prezentul, se împletesc în mod armonios.

Liberalii sibieni au câștigat încrederea oamenilor și voturile lor știind toate acestea și,  mai ales, muncind pentru toate acestea.

Eu nu știu să existe bucurie mai mare decât aceea a încrederii oamenilor. Gândul că sibienii au lăsat în grija noastră administrarea comunelor și a  orașelor este o onoare pe care am aparat-o zi de zi.”

(Publicitate Electorală)