fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu și sportivă olimpică Daniela Cîrlan fac echipă la Buonavista Duathlon Challenge 2021

Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu și sportivă olimpică Daniela Cîrlan fac echipă la Buonavista Duathlon Challenge 2021

Alături de peste 320 de sportivi, Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu a acceptat provocarea lansată de Asociația Club Sportiv CAB Sport și va face echipă cu atleta Daniela Cîrlan, duminică 6 iunie 2021, la competiția sportivă Buonavista Duathlon Challenge 2021, în calitate de ambasadoare onorifice ale evenimentului.

Proiectul este finanțat de către Consiliul Județean Sibiu cu suma de 14.735 lei, prin Agenda Sportivă a județului Sibiu 2021.

Concursul îmbină alergarea cu mersul pe bicicletă și constă în desfășurarea a trei probe: individual,  ștafetă și o cursă dedicată copiilor.

Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu va concura la cursa de ștafetă feminin, pe bicicletă,  iar atleta Daniela Cîrlan, sportivă  care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și de la Atena, va alerga. Acestea vor parcurge următorul traseu: 5 km alergare, urmați de 20 de km cu bicicleta și 2 km de alergare. Traseul cursei este: Muzeul ASTRA – Rășinari.

”Încurajez mișcarea în aer liber care ne aduce tuturor avantaje și ne menține sănătoși. De curând am lansat  programul Anii Drumeției, un program ambițios care susține un turism sustenabil și care împletește explorarea traseelor de drumeției din județul Sibiu cu mersul pe bicicletă și gastronomia locală. Mulțumesc organizatorilor pentru aceasta provocare si co-echipierei mele, Daniela Cîrlan. Sunt convinsă că împreună vom avea un rezultat bun în această competiție”, a declarat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Mai multe detalii despre evenimentul de duminica, 6 iunie, regăsiți aici: https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment