fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Daniela Cîmpean: Candidez pentru un nou mandat de prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Sibiu

Daniela Cîmpean
Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, va candida pentru un nou mandat de prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Sibiu.
„Politica este modalitatea prin care bunele intenții devin fapte în slujba comunității! Acesta este motivul pentru care am intrat în PNL, argumentul pentru care am rămas și acesta este scopul pentru care voi continua.
Fac politică fiindcă doar așa – și doar atât timp cât – pot participa la decizii care schimbă în bine viața sibienilor.
Pentru a reuși este nevoie, însă, de o muncă într-o echipă motivată și pregătită și am convingerea că aceasta este echipa PNL alături de fiecare primar, viceprimar și de fiecare coleg care de-a lungul timpului au adus plus valoare și au câștigat încrederea sibienilor.
Candidez pentru un nou mandat de prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Sibiu și fac echipă cu Raluca Turcan, Adrian David și cu fiecare liberal care știe că pozițiile politice pe care le avem înseamnă determinare și efort în serviciul public alături de fiecare sibian, în toate colțurile județului Sibiu pentru că performanța se obține împreună și asumat!”, a scris Daniela Cîmpean pe o rețea de socializare.
Etichete:

Recomandam sa citesti si