fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Daniela Câmpean verifică şantierele CJ

În contextul în care investițiile din fonduri europene și guvernamentale încep să prindă în număr tot mai mare contur, președinta Daniela Cîmpean s-a întâlnit vineri, 1 martie, cu constructorii, proiectanții și diriginții de șantier care au contractat parte dintre obiectivele de investiții ale Consiliului Județean Sibiu. Scopul acestei întâlniri l-a reprezentat îmbunătățirea comunicării cu partenerii contractuali pentru creșterea calității lucrărilor și reducerea timpilor de realizare a acestora.

Au fost analizate problemele cu care se confruntă pe timpul derulării contractelor, atât autoritatea contractantă cât și executanții și au fost formulate propuneri de soluții.

”Dorim să ne întâlnim cu dumneavoastră în mod regulat pentru a putea să ne transmiteți problemele pe care le întâmpinați pe parcursul derulării contractelor cu Consiliul Județean Sibiu, astfel încât să intervenim la timp și să găsim soluții.

Ne dorim raporturi contractuale corecte, în care poziția autorității publice nu este una dominantă ci cea a unui partener care vă respectă, ajută dar și care așteaptă de la dumneavoastră să nu tratați cu superficialitate lucrările încredințate, să oferiți calitate și respectarea termenelor asumate.

Am avut în ultima perioadă o preocupare constantă în a profesionaliza aparatul tehnic al Consiliului Județean Sibiu și avem acum o echipă de profesioniști cu care veți putea colabora constructiv.” a fost mesajul transmis de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Alături de președinta Consiliului Județean Sibiu s-au aflat administatorul public al județului, Sebastian Dotcoș, șeful Serviciului Investiții și Patrimoniu, ing.Daniela Stoica, consilierul pe domeniul tehnic din cadrul Cabinet președintă, ing.Ovidiu Breaz, inginerul Horia Brad.

De asemenea, la reuniune au participat toți angajații Serviciului Tehnic și Patrimoniu, care au directă legătură cu derularea investițiilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si