fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Daniel Natea și unul dintre urmașii săi la sambo, Darius Scheau, au cucerit medaliile de aur și de argint ale Cupei României de la Izvorani

Cupa României la sambo pentru seniori s-a desfăşurat în weekend, la Izvorani. Sportivii Daniel Natea și Darius Scheau au fost din nou la înălţime, obţinând a AURul, respectiv Argintul.

Sibianul nostru, legitimat la CS Dinamo București, nu le-a dat timp adversarilor să-l învingă dominându-i încă de la început. Astfel, „Bestia” din sambo își adaugă din nou o medalie în palmares. Și, nu orice medalie, ci AUR-ul la categoria +98kg. „Rivalii” competiției s-au mulțumit cu argintul (Andrei Buda), respectiv Ionuț Vasian și Robert Nagy (bronzul)

„Am avut 3 meciuri pe care am reușit să le câștig pe toate înainte de limită! Nu este pentru prima dată când particip. În plus, de câteva ori am reușit să fiu pe podiumul Cupei României de Sambo. Pe rivali îi cunosc pe Toți, cu fiecare dintre ei am mai avut cel puțin două trei dispute și mereu am reușit să îi înving. Mă bucur că la această competiție a participat și Darius Scheau, sportiv legitimat la Asociația Sportivă Daniel Natea, care cu toate că a participat la eveniment pentru prima dată, a reușit să se claseze pe locul II. Felicitări! Îi prevăd un viitor strălucit în sambo!”, ne-a mărturisit Daniel Natea.

Daniel Natea și unul dintre urmașii săi la sambo, Darius Scheau, au cucerit medaliile de aur și de argint ale Cupei României de la Izvorani

SAMBO. Dinamo – ploaie de medalii și locul 3 pe echipe la Cupa României!

Sportivii antrenați de Gigi Bivolaru și Mihai Simion au avut rezultate remarcabile la Cupa României, competiție desfășurată la Izvorani:

– Daniel Natea – aur
– Dorin Gogu – aur și argint
– Volha Maleika – aur
– Katsiaryna Kaliuzhnaya – aur
– Liviu Stobocica – bronz
– Cosmin Tamba – bronz
– George Tanase – bronz la ambele probe – sportiv și combat
– Alexandru Iancu – bronz
– Mădălin Iancu – bronz

Etichete: