fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Daniel Natea a obținut argintul la Supercupa Spaniei

Daniel Natea a obținut argintul la Supercupa Spaniei

Campionul sibian, Daniel Natea sau ZEN cum ne place să îi spunem, reușește să „fure” un loc pe podiumul competițiilor de top nu doar pentru echipele din România pentru care a luptat de-a lungul timpului, ci și pentru cluburile din străinătate. În acest weekend, sibianul nostru a reușit alături de colegii lui din echipa Girona Securitas să se claseze pe locul doi al clasamentului competiției Supercupa Spaniei.

Daniel Natea este singur campion român care a luptat în acest an la competiția de judo, organizată în 19 noiembrie la Madrid în Spania. Sibianul luptă din 2017 pentru echipa spaniolă, iar până în prezent împreună au reușit să obțină doar bronzul la această competiție de rang înalt, anul acesta fiind pentru prima dată când s-au clasat pe poziția a doua a clasamentului.

„Mă bucur că am reușit să câștig toate meciurile, toate cele patru partide (4, 3, 4) în cadrul Supercupei Spaniei, iar la final punctele mele s-au adunat cu cele ale colegilor. Am învins jucători ai cluburilor C.D . RONIN, Judokan Valencia, Judo Club Stabia și Judo Fontenebro. Este o competiție destul de grea, unde 12 echipe se luptă pentru marele premiu al Spaniei.”, ne-a mărturisit ZEN.

Daniel Natea a obținut argintul la Supercupa SpanieiPartide:
  • SECURITAS GIRONA – STABIA (3-2)
  • SECURITAS GIRONA- FONTENEBRO (3-2)
  • SECURITAS GIRONA- JUDOKAN VALENCIA (4-1)
  • SECURITAS GIRONA- RONIN VALENCIA (4-0)

David García (66kg), Mateo García (66kg), Edu Xargay (73kg), Artur Xargay (73kg), Polo Menchaca (81kg), Kindi Ba (81kg), Polo Marcó (81kg), Gocha Gvachliani (90kg), Yousef Saloum (+90kg) și Daniel Natea (+90kg)

„Ziua de astăzi a fost un succes cu cele 4 victorii parțiale din 4. Suntem mândri de performanța întregii echipe.”, au scris reprezentanții clubului spaniol pe pagina lor de Facebook.

Pentru campionul sibian urmează Cupa Mondială, organizată în 5 decembrie în Rusia, unde vor participa sportivi din top 16 cei mai buni. De asemenea, în perioada 11-13 decembrie, dacă condițiile impuse de pandemie vor permite, Daniel Natea ar putea participa la Campionatul European de Sambo, organizat la București.

Sursă foto: Associació GIRONA-JUDO

Etichete:

Recomandam sa citesti si