fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Dan Fleșeriu: Gânduri pentru suporterii CSU Sibiu, în loc de „la revedere” și cu speranța că nu este un „adio”

Dan Fleșeriu: Gânduri pentru suporterii CSU Sibiu, în loc de „la revedere” și cu speranța că nu este un „adio”
Dan Fleșeriu, fostul antrenor al clublui BC CSU Sibiu, și-a luat „adio” de la familia galben- albastru așa cum le place să se numească jucătorii, suporterii și stafful echipei sibiene de baschet prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.
Gânduri pentru suporterii CSU Sibiu, în loc de „la revedere” și cu speranța că nu este un „adio”:
Ani de emoție, clipe de fericire…
Ambiție, dorință, speranță, ambiție, motivație, iubire, ambiție, nelimitat, nerealism, nu cedăm, ambiție, tenacitate, dăruire, fidelitate, visare, ambiție, respect, imaginație, inițiativă și încă puțină ambiție… Asta este ceea ce am învățat, simțit și trăit alături de Voi, familie galben-albastră, prieteni necondiționați, prieteni care veghează mereu ca drumul pe care mergi să fie cel mai corect – nu întotdeauna cel mai scurt! – și, cu siguranță, cel mai încărcat de frumusețe și cel mai memorabil cu putință!
CSU SIBIU sunteți VOI, nu “#eu sunt csu” !
Oricât de greu ar fi în vremurile acestea să fiți acolo și să vegheați asupra spiritului viu al CSU Sibiu, VOI sunteți cei care vor (în)semna revenirea pentru că – da!,- CSU SIBIU înseamnă mult, mult mai mult decât oricine altcineva.
Am spus asta la prima întâlnire cu voi și cu orice altă ocazie viitoare mă veți auzi spunând tot astfel.
Vă mulțumesc din suflet pentru acești ani de susținere continuă, la bine și la greu, la bucurii și în momente dificile, la victorii și la înfrângeri, la câștigarea de trofee sau la eforturile (indiferent că au fost în primele sezoane împreună sau în acest sezon curent) de a aduce sau readuce CSU Sibiu pe un loc demn de prestanța unor asemenea suporteri. Vă mulțumesc pentru că ați fost, din păcate, probabil singurii care mi-au oferit o astfel de susținere continuă.
Mă simt norocos și mândru fiindcă chiar cred că orice antrenor din lumea asta și-ar dori să aibă suporteri ca voi, cu o asemenea susținere pentru echipă. Voi veți reuși să faceți orice antrenor sau jucător mai bun, mai determinat, mai energic, mai luptător, mai aproape de ceea ce însemnă CSU cu adevărat și sunteți cu adevărat al „6-lea” (și mai mult decât atât !) jucător de pe teren a cărui prezență constantă cu același „aport” meci de meci a fost, este și deopotrivă va fi simțit.
Am visat împreună, am crezut împreună, am depășit limite sau așteptări împreună, am sărbătorit împreună, am plâns împreună, am refuzat să cedăm împreună, am câștigat și am pierdut împreună…
N-am să uit niciodată și păstrez cu mare căldură în inimă performanțele obținute împreună, printre care:
Prima Cupa a României din istoria CSU Sibiu;
Prima Finala disputată în Liga Națională după 20 de ani și medaliile de argint obținute;
Doua sezoane regulate câștigate;
Locul 1 în grupele FIBA Europe Cup și avansarea până în optimile de finală a acestei competiții;
Prezenta in fiecare sezon in top 6 Liga Nationala
Și cea mai importantă și satisfăcătoare performanță, că timp de aproape 6 ani și jumătate am avut alături suporteri ca și voi.
SI ORICE S-AR INTAMPLA………..
Etichete:

Recomandam sa citesti si