fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Dan Barna: Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu

Dan Barna i-a întrebat astăzi pe parlamentarii AUR: „Dormiți bine noaptea după ce le-ați zis medicilor că sunt criminali?” (C.P.)
Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu
🗓 Azi începe o nouă sesiune parlamentară cu o Românie sufocată de un guvern care nu are nicio soluție pentru economie și nici pentru stăvilirea inflației.
Avem, din nefericire, un guvern care mimează guvernarea. Un exemplu: acum câteva zile premierul Ciucă anunța că i-a cerut ministrului Virgil Popescu să vină cu un plan care să ofere românilor siguranță cu privire la alimentarea cu energie de la iarnă.
E vorba despre același Virgil Popescu care, de trei ani de când este ministru, are câteva realizări notabile:
🔴 0 (ZERO) MW noi de energie electrică puși în producție
🔴 6.000 MW retrași din producție!
🔴 O schemă de compensare care n-a ajutat pe nimeni și a vulnerabilizat zeci de mii de locuri de muncă slăbind în același timp securitatea energetică a României într-un context internațional extrem de dificil.
Popescu este un ministru atât de slab că până și membrii coaliției recunosc deschis acest lucru. Cu toate astea l-au apărat până acum în disprețul românilor care trebuie să trăiască consecințele incapacității Ministerului Energiei de a răspunde nevoilor reale ale populației.
🗳 Am depus azi, împreună cu colegii mei de la Camera Deputaților, o moțiune simplă împotriva lui Virgil Popescu. Menținerea sa în funcție produce pagube directe fiecărui român care are o factură de plătit.
Sper ca măcar de data asta coaliția și guvernul să înțeleagă că, înainte de orice strategie, prima condiție pentru a trece iarna cu bine este să ca Ministerul Energiei să fie condus de un om care măcar încearcă să își facă treaba.
Etichete:

Recomandam sa citesti si