fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Dan Barna, primele declarații făcute la Sibiu în calitate de vicepremier

Dan Barna, primele declarații făcute la Sibiu în calitate de vicepremier

Deputatul Dan Barna, președintele USR, a avut vineri, 30 ianuarie, prima întâlnire oficială în calitate de vicepremier al României cu reprezentanții autorităților sibiene. Dan Barna a discutat cu președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, despre stadiul proiectelor: Varianta Ocolitoare Centura Sibiu Sud  și despre construcția noului spital județean. De asemenea, a participat în calitate de invitat la Ședința Consiliului Local Mediaș, alături de senatorul medișean USR, Claudiu Mureșan.

„Am avut astăzi câteva întâlniri importante cu reprezentanții autorităților unde am discutat despre cele două mari priorități ale județului nostru, adică noul spital județean Sibiu și Varianta Ocolitoare Centura Sibiu Sud. Am vrut să aflu care este stadiul acestor proiecte, dar și care sunt cele mai importante proiecte pe care le au în vederea realizării în acest an. De asemenea, am avut o întâlnire de aproximativ o oră cu doamna primar Astrid Fodor pentru a afla care sunt proiectele municipialității care ar trebui să se regăseacă în programul național de redresare și reziliență. Un alt subiect pe care l-am dezbătut este înființarea în centrul orașului a unui Centru de Conferințe și Spectacole, proiect la care eu țin foarte mult și care sper să devină o realitate într-un termen cât mai scurt. Consider că acest centru va fi o oportunitate uriașă pentru Sibiu, acesta putând să devină un punct de referință la nivel mondial.”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna, primele declarații făcute la Sibiu în calitate de vicepremierS-a discutat despre campania de vaccinare la nivel național și local, stadiul renovării clădirii Tribunalului Sibiu de pe bulevardul Victoriei, (unul dintre proiectele aduse de multe ori în discuției pe parcursul campaniei electorale de către Alianța USR PLUS), care ar fi șansele ca formațiunea pe care o reprezintă să numească un nou prefect și nu în ultimul rând, s-a discutat despre reducerea subvențiilor pentru partidele politice.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si