fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Dan Barna: Ideal ar fi ca Sibiul să trimită din partea USRPlus doi deputați și un senator

Alianţa USR PLUS Sibiu a depus, joi, la Biroul Electoral Județean listele de semnături pentru susţinerea candidaturilor la alegerile parlamentare programate în 6 decembrie. 

Pentru Senat, candidații sunt Claudiu Mureșan (conomist de profesie și experiența profesională în mediul de afaceri, participând la managementul mai multor companii locale sau străine ca director economic, director general sau membru în Consiliile de Administrație. Actualmente este consultant pentru management și restructurare.), Anca Mălaiu (absolventă de istorie, cu experiență în învățământ și în domeniul relații clienți, implicată în acțiuni civice și umanitare) și Traian Belei este antreprenor, membru al Comisiei de Evaluare a Agendei Culturale a Consiliului Județean Sibiu și absolvent al Facultății de Teologie “Andrei Șaguna” Sibiu, administratorul propriei societăți comerciale de 26 de ani.

Candidații clasați primii pentru Camera Deputaților actualul deputat Dan Barna, copreședintele USR PLUS Sibiu, Marius Vulcan (avocat în Baroul Sibiu, absolvent în Științe Juridice, specializat în drept comercial și drept administrativ), Ioan Plesciuc (administrația publică și în proiecte europene, absolvent de master în management și absolvent de program MBA), Cristian Vîlcu (licențiat în informatică, cu un master în politici de management și marketing, profesează în industria software), Daniela Silvia Ilie (consilier achiziții și cercetare de piață și absolventa unui master în Administrație Publica Europeană și a Facultații de Științe Politice) și Carmen Novac (doctor în management, absolventă în domeniul Dreptului – Relații Internaționale – Integrare Europeană (master), în prezent Specialist Resurse Umane – headhunter într-o companie de IT)

„Lista USR Plus este pe departe, cea mai bună listă de candidați din județul Sibiu pentru alegerile parlamentare 2020 și îi invit pe alegători să compare CV-uri și experiența profesională a candidaților și să tragă concluziile. Avem oameni competenți din domeniile economie, administrație, educație și IT, zonele de care România are o disperată nevoie. Colegii pe care îi propunem sibienilor pentru Parlament și pentru Camera Deputaților sunt oameni care au cariere reale, care vin cu mândrie în fața dumneavoastră pentru a vă cere votul. Pentru mine este astăzi, un moment emoționat, deoarece îmi amintesc de conferința de presă la care am participat în urmă cu patru ani când USR era doar o promisiune și o speranță pentru politica românească. Atunci am reușit să devin deputat de Sibiu și cred că împreună cu colegii mei din USR, acum USRPlus am confirmat angajamentele promise în urmă cu patru ani. Este momentul ca o majoritate mai mare USRPlus să fie în Parlament, iar Fără Penali trebuie să devină literă de constituție, ceea ce se poate întâmpla dacă mergeți la vot și veți vota USRPlus. Săptămâna viitoare vom lansa cele 40 de angajamentte foarte specifice și concrete pe care USRPlus le propune românilor în perspectiva guvernării. România are nevoie de perspective specifice, măsurabile și foarte concrete. Sunt foarte optimist că rezultatul alegerilor va fi mai bun decât în urmă cu patru ani când am prins doar un post de deputat. E realist să sperăm să avem un senator, un deputat și să ne luptăm cu șanse foarte mari pentru al doilea deputat. Ideal ar fi ca Sibiul să trimită din partea USRPlus doi deputați și un senator.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si