fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Dan Barna: De guvernat când guvernați? (C.P.)

Dan Barna i-a întrebat astăzi pe parlamentarii AUR: „Dormiți bine noaptea după ce le-ați zis medicilor că sunt criminali?” (C.P.)
Marcel Ciolacu amenință cu anticipatele, Florin Cîțu acuză PSD de comunism, iar în această atmosferă de iresponsabilitate, țara așteaptă să fie guvernată.
Însă în loc de decizii clare, justificate de opinii ale experților și experiențe din țări mai așezate, coaliția continuă cu voioșie festivalul de acuzații ca într-un spectacol de televiziune prost în care toți concurenții ar trebui descalificați.
Și când au totuși câte o idee, au grijă să nu discute unii cu alții astfel încât să își exaspereze premierul și să mai câștige o zi în care să se acuze unii pe alții de incompetență. Secretul e că și unii și alții au dreptate, nici unii dintre ei nu sunt capabili să guverneze astăzi România.
Între timp facturile cresc. Crește și inflația. Scade doar speranța că acest guvern își va aduce vreodată aminte să guverneze. USR este singurul partid responsabil care acționează cu responsabilitate în această criză prin care trece România astăzi și propune soluții realiste. USR a depus astăzi un proiect de lege pentru scăderea TVA-ului de la 19% la 5% pentru benzină, motorină și GPL. Proiectul a fost inițiat de colegii mei Cristina Prună, Claudiu Năsui și Denisa Neagu și am semnat alături de mai mulți colegi pentru că prin acest proiect scade prețul carburanților la pompă.
Etichete:

Recomandam sa citesti si