fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Dă aripi promovării patrimoniului Art Nouveau în România

Dă aripi promovării patrimoniului Art Nouveau în România

Institutul Național al Patrimoniului alături de alte state riverane Dunării, unite de un patrimoniu special pregătesc o strategie de promovare turistică regională participă la sondajul european. Completează chestionarul și dă-l mai departe – familiei, prietenilor, colegilor.

Ajută-ne să ținem cont de preferințele tale și de ale cât mai multor iubitori de călătorii și descoperiri culturale. Dacă ți-e dor de călătorii, de experiențele turismului cultural, de muzee, de tururi arhitecturale sau … virtuale sau ți-ar plăcea să le descoperi, vrem să-ți aflăm părerea!

Pregătim – noi și alte state riverane Dunării, unite de un patrimoniu special – o strategie de promovare turistică regională. Ajută-ne să ținem cont de preferințele tale și de ale cât mai multor iubitori de călătorii și descoperiri culturale!

Mulțumim & revenim cu vești!

> > Dacă, între timp, vrei să afli mai multe despre tot demersul și despre proiectul european în care suntem parteneri, intră pe site-ul nostru! Institutul Național al Patrimoniului este pentru a doua oară partener și promotor într-un proiect de promovare a patrimoniului Art Nouveau în regiunea Dunării! Urmează 2 ani de cercetare, activități educaționale și de promovare în parteneriat cu instituții și muzee din Austria, Croația, Serbia, Slovacia și Ungaria!

> > > Dacă vrei să răspunzi și altor invitații asemănătoare sau dacă pur și simplu vrei să afli din timp despre evenimente de promovare a patrimoniului, intră în comunitatea Patrimoniu la viitor! Împreună pornim primul Centru național de informare și promovare a patrimoniului cultural. (transmit organizatorii)

 

Etichete: