fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Judet

Curs de Antreprenoriat pentru Tineri, la Rășinari

Asociația Internațională de Tineret Become organizează la Centrul de Tineret Rășinari în perioada 29.09 – 01.10.2023  CURS DE ANTREPRENORIAT PENTRU TINERI.

“În timpul cursului participanții vor discuta despre necesitatea dezvoltarii antreprenoriatului în rândul tinerilor, mai ales a antreprenoriatului social și comunitar. Cursul și-a propus creșterea abilitaților de a dezvolta activități lucrative în rândul tinerilor, în scopul dezvoltării personale și a dezvoltarii serviciilor în folosul comunității și a grupurilor defavorizate. Metodele de lucru vor fi nonformale, apropiate spiritului de vacanță bazate pe jocuri, lucrul în echipă, interacțiunea între participanți și tineri care solicită serviciile centrului de tineret.” a spus Constantin Sâmbeteanu – formator.

Ideea cursului a luat naștere în întâlnirile cu tinerii din Rășinari, consultări ce au avut loc de-a lungul timpului la Centrul de Tineret din Rășinari. La curs vor participa 15 tineri din Rășinari, voluntari sau reprezentanți ai organizațiilor de tineret.

Proiectul este finanțat în cadrul proiectului Activități de Tineret la Rășinari, proiect finanțat de către Primăria com. Rășinari în cadrul Agendei Culturale 2023 și se desfășoară în parteneriat cu Centrul de Tineret Rășinari.

Link înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKZazLghC5W-gxvOHS3DyBWKmATkdQLgVIW3qlv4Hq-_U49w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0