fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Cupa Temerarul – Turneu internaţional de judo care va avea loc la Sibiu

Cea de-a XX-a ediţie a Turneului Internaţional de Judo „Cupa Temerarul” Sibiu va reuni în oraş peste 250 de sportivi din zece ţări: Austria, Italia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Polonia, Rusia, Republica Moldova, Cehia şi România.

Competiţiile vor avea loc în data de 13 septembrie, cu începere de la ora 9.30 şi se vor desfăşura la Sala Transilvania din Sibiu, festivitatea de premiere urmând să aibă loc la sfârşitul acestei zile de competiţie. Concurenţii vor evolua în în trei spaţii de luptă, pe categorii de vârstă şi greutate, masculin şi feminin. Organizatorii au stabilit două categorii de vârstă: cadeţi, cu vârsta între 15 şi 17 ani şi juniori, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 20 de ani. În fiecare competiţie, sportivul care câştigă locul I va primi 10 puncte, pentru locul II – 7 puncte, pentru locul III – 3 puncte, iar pentru locul IV – 1 punct. Trofeul va fi câştigat de echipa care acumulează cele mai multe puncte. În cadrul Turneului, duminică, 14 septembrie, va avea loc un stagiu de pregătire, acesta fiind un antrenament comun al participanţilor condus de antrenori din Serbia şi Italia.

Acest eveniment este organizat de Clubul Sportiv Temerarul Sibiu şi este cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu, în cadrul agendei sportive a anului 2014.

Etichete:

Recomandam sa citesti si