fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Cupa Interstar, ediția a XIII-a

Cea de-a XIII-a ediție a Cupei Interstar a avut loc între 19 și 21 aprilie la Sibiu, pe terenurile sintetice de lângă Stadionul Municipal Sibiu. În cadrul evenimentului organizat de A.S.F.C Interstar Sibiu au participat 36 de echipe din 8 județe și o regiune din Serbia. Mai precis, turneul a reunit nu mai puțin de 450 de participanți din țară și din străinătate, aceștia) fiind distribuiți pe patru categorii: U7,U8,U9 și U10.
Cupa Interstar, ediția a XIII-a

,,Au fost meciuri frumoase, în care toți copii, mici fotbaliști, și-au arătat prin performanțele lor sportive preocuparea față de acest fenomen numit fotbal. Vorbim despre un eveniment sportiv foarte important pentru Sibiu. Noi ne bucurăm că am putut vedea meciuri de o bună calitate aici și vă asigur că Fair Play-ul a fost prezent pe tot parcursul turneului. Felicitări tuturor participanților și susținătorilor lor.”, a declarat Caius Bara, președinte A.S.F.C Interstar Sibiu.
,,A mai trecut o etapă peste cel mai longeviv turneu organizat la Sibiu. S-a putut observa încă o dată că România are talente. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și ajutat la organizarea acestei ediții. Împreună cu ai mei colegi le dorim tuturor sărbători fericite!”, a declarat antrenorul Interstar Sibiu, Daniel Murășan.
Menționăm aici că sub culorile F.C. Hermannstadt a jucat o grupă pregătită de Interstar Sibiu, în baza unui parteneriat între cele două grupări. De asemenea, fiecare participant a primit o medalie și o diplomă din partea organizatorilor.
CLASAMENT / CATEGORII

 

Categoria copiilor născuți în anul 2012
Locul 1 – FC Hermannstadt
Locul 2 – FC Interstar Sibiu
Locul 3 – ASC Corona Brașov
Categoria copiilor născuți în anul 2011
Locul 1 – FC Hermannstadt
Locul 2 – ACS Transilvania Bistrița
Locul 3 – CSM Mediaș
Categoria copiilor născuți în anul 2010
Locul 1 – Juniorul Aiud
Locul 2 – FC Odorhei
Locul 3 – FC Interstar Sibiu
Categoria copiilor născuți în anul 2009
Locul 1 – ACS Transilvania Bistrița
Locul 2 – Kinder Sg Mureș
Locul 3 – FC Interstar Sibiu

Cupa Interstar, ediția a XIII-a

Etichete:

Recomandam sa citesti si