fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Cu mașina de raliuri în mijlocul pârtiilor

Cunoscutul pilot sibian Jean Tatu de la Tuning Rally Team si Domeniul Schiabil Sureanu au pus bazele unui parteneriat ce va aduce un eveniment inedit pentru Romania.

Sambata, pe o parte din partiile Domeniului Schiabil Sureanu, pilotul sibian va rula pe masina de concurs, o Skoda Fabia R5, facand demonstratii. De senzatiile tari oferite de masina de curse se vor bucura atat partenerii echipajului Jean Tatu – Eugen Rotaru cat si simplii turisti sau schiori, pret de cateva minute, senzatia unei curse pe zapada. „Este un eveniment inedit pentru Romania. Va fi interesant, atat pentru schiori sa vada o masina de curse pe partie, cat si pentru noi sa rulam pe o astfel de suprafata. Vom fi la cota 2.000 de metri altitudine si sunt convins ca toti cei care vor fi prezenti aici se vor distra de minune“, a declarat pilotul sibian.

Evenimentul va avea loc sambata, cu incepere de la ora 10 si este prognozat sa se deruleze pret de trei ore. Trebuie mentionat faptul ca partiile domeniului schiabil Sureanu vor fi functionale pentru cei care aleg sa schieze, traseul evenimentului fiind special conceput astfel incat schiorii sa se poata bucura de zapada aflata din belsug.

Domeniul schiabil Sureanu se afla in muntii Sureanu la 15 km de lacul Oasa. Dispune de 10 partii,cu grade diferite de dificultate, insumand un total de 18 km. Accesul pe DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU se realizează iarna pe ruta: SEBEȘ – barajul OAȘA, pe DN 67C, pe o șosea care vara face legătura cu TRANSALPINA, apoi la dreapta, pe lângă lacul de acumulare pe DJ 704, ruta: OAȘA – Mănăstirea OAȘA – LUNCILE PRIGOANEI (stațiune de pensiuni, aflată la 4,5 km distanță de domeniul schiabil) – stațiunea POARTA RAIULUI (aflată la 1,2 km distanță de partii, cu spații de cazare și alimentație publică deosebite – HOTEL SF. PETRU și pensiunile ȘUREANU și Colt de Rai ) – DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU.

Etichete: