fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Cu ajutorul unui cal, intenționau să repună mașina pe carosabil

Minorul David Mihai Lăcătuș, căutat de polițiștii sibieni

Duminică, 25.10.2020, în jurul orei 16:35, polițiștii aflați în patrulare pe raza localității Mârșa au observat, pe strada Cindrel din localitate, un autoturism fără numere de înmatriculare, ieșit în afara părții carosabile, oprit în copacii de pe marginea drumului.

În timp ce polițiștii efectuau verificări în vederea identificării proprietarului mașinii și ulterior, a stării de fapt, la fața locului au apărut două persoane de sex masculin care, cu ajutorul unui cal, intenționau să repună mașina pe carosabil. În urma discuțiilor purtate cu aceștia, polițiștii au stabilit că ambii bărbați se aflau în autoturism, unul dintre ei fiind proprietarul și totodată, conducătorul autoturismului, iar pe fondul unei manevre greșite a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Jina, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute și pedepsite de art.  336 alin. 1 din Codul penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Etichete:

Recomandam sa citesti si