fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Crucea Roșie Sibiu oferă alimente perisabile și neperisabile persoanelor vulnerabile din județul Sibiu

Crucea Roșie Sibiu este alături de persoanele vulnerabile din județul Sibiu în această perioadă grea prin diverse acțiuni.

Datorită generozității și implicării doamnei Președinte a Consiliul Județean Sibiu, Daniela Câmpean și a eforturilor susținute de întreaga sa echipă, Crucea Roșie Sibiu beneficiază de un amplu spațiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania unde cu ajutorul voluntarilor neobosiți din cadrul inițiativei civice ”Vă Ajutăm din Sibiu” colectează alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă și sucuri Cu toate aceste produse vom realiza apoi pachete umanitare pe care le vom distribui persoanelor vulnerabile din județ, vârstnicilor fără aparținători și persoanelor izolate la domiciliu, atât din baza noastră de date cât și în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu prin Serviciul Public de Asistență Socială.Astăzi am primit de la Fundația Elijah din Hosman 10.000 de conserve, 360 de cutii tetrapack Bravo, 576 sucuri ice tea de 0.5 l. Transportul acestor produse s-a realizat prin bunăvoința companie ART Reisen și a domnului Adrian Teușan cărora le mulțumim pe această cale. Mulțumim și domnului comandant Cosmin Balcu din cadrul ISU pentru ajutor.

Pentru a susține proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donați în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Comunicat de presă transmis de Raluca Morar, director Crucea Roșie Română, Fliliala Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si