fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Crucea Roșie Sibiu a demarat programul de sănătate orală în școli

Crucea Roșie Sibiu a demarat programul anual despre periajul corect al dinților și despre igiena orală iar până la finalul acestei luni va ajunge la peste 7.400 de copii din întreg județul. Fiecare copilaș va beneficia de un instructaj despre periajul corect, va primi un pachețel cu produse Colgate și o diplomă de participare la acest proiect.

”Săptămâna aceasta a început programul de igienă orală destinat celor mici și am fost deja în 10 școli gimnaziale din municipiul Sibiu: Școala Gimnazială ”Regina Maria”, Școala Gimnazială ”Regele Ferdinand”, Școala Gimnazială nr 21, Școala Gimnazială  nr 12 și Nr 13, Școala Gimnazială Nr 25, Școala Gimnazială ”Radu Sălăjan”, Școala Andreiană, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” și Colegiul Național ”Octavian Goga”.

Săptămâna viitoare vom ajunge cu această caravană a sănătății orale în localități despre care mărturisesc că nu am auzit până la acest program: Pelișor, Giacăș, Șmig, Rondola, Florești, Curciu dar și în localități cunoscute nouă tuturor: Medias, Ocna Sibiului, Alțâna, Blăjel, Birghiș, Brateiu, Alma, Dârlos, Bazna, Ațel, Boian, Ludoș, Marpod și multe altele.

Programul acesta ne este tare drag pentru că astfel ajungem la cei mai mici benfeciari ai noștri care mereu ne primesc cu zâmbetul larg și cu bucurie.

Este al doilea an când derulăm acest proiect și ne propunem să ajungem la toate școlile din județ. Anul trecut au fost peste 9.500 de beneficiari de la 67 de școli din întreg județul.

Fiecare școală care participă la acest proiect, beneficiază de produse de igienă și de un mulaj cu dinții pe care profesorii îl vor folosi pe tot parcursul anului.

Mulțumesc pe această cale angajaților și voluntarilor care ne-au ajutat atât la descărcat, la pregătit pachetele dar și la distribuție”, a declarat directorul Crucea Roșie Sibiu, Raluca Morar.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si