fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Crucea Roșie Filiala Sibiu face fapte bune pe pârtia de ski

Reprezentanții Crucea Roșie Filiala Sibiu demarează până vineri, 11 februarie, la Arena Platoș o tabără de ski pentru copii cu rezultate bune dar provenind din familii vulnerabile.
Nana, aș vrea sa  aducem în tabăra copii care nu-și permit financiar să vină la ski dar și-ar dori mult asta! Cam așa a început conversația cu Iulia Stoica, unul dintre instructorii școlii  Ski4Fun de la Arena Platoș care a venit către noi cu inițiativa de a oferi o tabără de ski copiilor provenind din familii vulnerabile, copii buni la învățătură dar pentru care părinții nu ar putea suporta asemenea costuri. Vorbim de o sumă de aproximativ 1.500 ron/persoană. Lucrurile s-au legat pentru că noi am inaugurat anul trecut două centre educaționale în Gușterița  (Școala Gimnazială nr 11) și în Terezian  (Școala Gimnazială nr 18) printr-un proiect finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Am selectat așadar câte 5 copii din fiecare centru și apoi ne-am adresat partenerilor care ne-au sprijint acest proiect. Recunosc că pe unii dintre ei nu îi cunosc personal dar după ce le-am povestit telefonic ce plan avem, ne-au susținut cu tot ce a fost nevoie: multumim Miron Pavel de la Decathlon ca ne-ai îmbracat copii cu super costume de ski. Multumim Simona Mesea de la Gastro Bistro To Go  ca ne asigurați prânzul delicios pentru cei mici. Și nu în ultimul rând, mulțumim cel mai mult școlii Ski 4Fun care ne asigură transporul, instructajul și echipamentele de ski pentru cei 10 copilași.

Sperăm ca anul viitor să reușim să oferim o asemenea tabără unui număr mult mai mare de copilași cu rezultate bune la învățătură. Mulțumim și voluntarilor care ne sunt alături.”, transmite Raluca Morar, președinta Crucea Roșie Filiala Sibiu.
Etichete:

Recomandam sa citesti si