fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Crucea Roșie a dăruit detergent familiilor nevoiașe

Crucea Roșie Sibiu a distribuit produse de curățenie către 132 de familii nevoiașe din județ. De data aceasta, reprezentanții Crucii Roșii au ajuns la familii din Turnu Roșu, Sebeșu de Jos, dar și la familii vulnerabile din municipiul Sibiu.

”Pentru mulți dintre noi, o cutie cu detergent, pare ceva extrem de banal, pentru că greu ne putem imagina scenariul în care să nu ai posibilitatea să îți speli hainele. Pentru mulți dintre beneficiarii noștri însă, este o nevoie care de multe ori rămâne neacoperită. Alături de colegele mele și de voluntari inimoși, am făcut din nou un tur de forță și am ajuns la 132 de familii din întreg județul”, a declarat Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu.

Crucea Roșie a dăruit detergent familiilor nevoiașe

Produsele de curățenie sunt un element esențial în orice gospodărie, în special pentru acele familii care se confruntă cu dificultăți financiare. De multe ori, astfel de produse nu sunt accesibile pentru aceste familii și acest lucru poate duce la condiții de igienă precare și, în cele din urmă, la probleme de sănătate. Produsele au fost donate de Henkel România prin campania ‘’𝑁𝑢 𝑡𝑜𝑡̦𝑖 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑎 𝑎𝑢 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑒 ℎ𝑎̆𝑖𝑛𝑢𝑡̦𝑒 𝑐𝑢𝑟𝑎𝑡𝑒’’.

Etichete:

Recomandam sa citesti si