fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Criteriul Primăverii, eveniment mult așteptat, revine cu o nouă ediție

ARIA, prin Asociația Club Sportiv ”Aria pentru Sport” plasează Sibiul pe agenda sportivă națională și revine, ca in fiecare an, cu 7 compețitii sportive dedicate amatorilor pasionați, dar și sportivilor de performanță din toată țara. Toate eforturile noastre și ale Partenerilor Sponsori sunt menite să trezească deschiderea către mișcare și sport în scopul unui stil de viață sănătos, dar și competitivitatea și disciplina sportivă, atât pentru adulții de toate vârstele, cât mai ales pentru generațiile tinere și în rândul copiilor.

Evenimentul ”Criteriul Primăverii și al Toamnei 2023”, deschide calendarul sportiv cu prima competiție de ciclism individual ”Criteriul Primăverii” care va avea loc in data de 21 Mai 2023, începând cu ora 9:00, cu startul din zona Grădinii Zoologice Sibiu. Acest eveniment este o acțiune co-finanțată de Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și se bucură de sprijinul și aprobarea tuturor instituțiilor locale implicate.

La această primă acțiune sunt așteptați aproximativ 400 de participanți care vor concura și vor fi premiați pe 4 categorii de vârstă (14-17 ani; 18-34 ani; 35-44 ani și 45+ ani), masculin și feminin. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face pe site-ul oficial AriaPentruSport.ro/CriteriulPrimaverii, până Sâmbătă, 20 Mai, ora 16:00. Kit-urile de participare pot fi ridicate de la ARIA Sibiu – Recepția Aqua-Spa-Sport, Vineri (19 Mai, orele 6:00-22:00) și Sâmbătă (20 Mai, orele 9:00-16:00) sau în dimineața evenimentului, de la START, începând cu ora 8:00.

În vederea desfășurării competiției, se va circula în condiții de trafic restricționat in intervalul 8:30- 11:30 pe traseul: Grădina Zoologică (start tehnic) – DJ 106 A – Rășinari – DJ 106 D – Poplaca – DJ 106 R – Calea Poplăcii (intrarea în oraș, zona Inspectoratului Județean de Jandarmi) – Sosire. Concurenții vor fi însoțiți de un echipaj al Poliției locale Sibiu și de un echipaj medical specializat.

Premierea participanților va avea loc in intervalul 11:00-12:00 la punctul de sosire amenajat in parcarea Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu. Atât premiile, cât și organizarea întregii competiții, sunt asigurate prin implicarea Partenerilor-Sponsori: Aria, Ambient, BMI Bramac, Concasa, Terra Building, Gama Construct, Hagleitner, Decathlon (Sibiu), Jifa, respectiv a Partenerilor de Comunicare: Sibiu100, Mesagerul de Sibiu, Star Sibian și City FM Sibiu.

Sibienii de toate vârstele sunt invitați să participe la această acțiune sportivă de inițiativă sibiană, atât în competiție, cât și susținători și prieteni ai sportului. ACS ”Aria pentru Sport” va demara următorul eveniment sportiv in 11 Iunie 2023, pe dealul Gușterița, sub numele ”Duathlon Offroad by Wienerberger”

 

Criteriul Primăverii, eveniment mult așteptat, revine cu o nouă ediție