fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

COVID-19 pune din nou lacătul pe restaurante, cafenele, cinematografe și teatre

În această după-masă Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat o serie de măsuri, care vor fi valabile începând din acestă noapte până în 6 noiembrie.

  • Masca va deveni obligatorie în toate spațiile publice deschise, iar administratorii spațiilor publice deschise trebuie să afișeze, la loc vizibil, această măsură.
  • Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole  precum și a spectacolelor de tipul drive-in vor fi interzise în acest interval.
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, va fi interzisă, iar activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare va fi permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.
  • În ceea ce privește activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, aceasta va fi, de asemenea, interzisă.
  • Aceleași restricții vor fi aplicate, prin aceeași hotărâre a Comitetulului Județean pentru Situații de Urgență, și în Veștem, unde rata de incidență a ajuns la 4.54 , în Șelimbăr – 3.12 și Arpașu de Jos – 3.40.
Etichete:

Recomandam sa citesti si