fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Cosmin Balcu, propunerea ALDE pentru președinția CJ: Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere” (P.E.)

Cosmin Balcu, propunerea ALDE pentru președinția CJ: Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere”

Laurențiu Cosmin Balcu este propunerea ALDE pentru președinția Consiliului Județean Sibiu. Cu siguranță, cu câteva ore înainte de ziua votului mai sunt persoane care se întreabă Cine este Balcu Laurenţiu Cosmin şi ce-şi propune? sau Ce îl diferenţiază de ceilalţi candidați? Sunt două întrebări fireşti pe care ar trebui să şi le pună orice sibian care va ieşi la vot.

Laurențiu Cosmin BALCU are 46 de ani, este absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și studiile Postuniversitare – Masterat la Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj Napoca – specializarea Protecția Mediului. Este căsătorit, tata a trei copii minunați, două fete și un băiat, ei fiind și cea mai mare realizare a omul Laurențiu Cosmin Balcu.

  • Dacă ceilalţi candidaţi vorbesc despre probleme, eu am și soluțiile pentru rezolvarea lor, viziune și echipă, de aceea am hotărât să candidez pentru funcția de Președinte al CJ Sibiu.
  • Vă propun o administrație în slujba cetățeanului, performantă, transparentă și corectă
  • Alături de echipa mea de viitori consilieri județeni, vă promit că nu voi renunța niciodată să mă pun în locul oamenilor din acest județ!
  • Cosmin Balcu, propunerea ALDE pentru președinția CJ: Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere” (P.E.)Și astfel, mereu cu gândul la nevoile voastre, voi face în fiecare zi încă un pas către un județ care prospera prin oameni.
  • Este timpul să nu mai stăm pe margine, să construim împreună viitorul pe care ni-l dorim. Pentru noi și copiii noștri.
  • Dincolo de orice întreceri politice punem Sibiul și cetățenii județului pe primul loc.
    ‼️Venim cu experiența și competența, a trecut vremea experimentelor.

Cosmin Balcu, propunerea ALDE pentru președinția CJ: Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere” (P.E.)
-Îmi doresc ca cei 30 de ani de experiența profesională să-i pun în slujba cetățenilor Județului Sibiu, practic să continui ceea ce am desfășurat ca și Inspector Șef, să pun oamenii, sănătatea lor si grija pentru bunurile acestora, pe primul loc.
-Sunt un om cu atitudine pozitivă, implicat în viața de familie, iar cinstea, corectitudinea, integritatea și respectul reprezintă principiile care mi-au călăuzit pașii în toată cariera.
Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere”. Candidatura mea a venit din dorința oamenilor cu care am colaborat de-a lungul anilor, de a aduce la conducerea Consiliului Județean Sibiu un om cu peste 20 de ani experiența în administrație!

Cosmin Balcu, propunerea ALDE pentru președinția CJ: Pentru mine Sibiul, reprezintă „ACASĂ” și „Orașul bunelor maniere” (P.E.)

Etichete:

Recomandam sa citesti si